Thursday, August 5, 2010

Dah try buat.......Cupcake


Salam pagi ullos..........

Pagi ni tak mo..... tak mo....... felling. tak mo....... geram-geram......tak mo.......maki-maki .aku nak hilang stress aku.......,tapikan mungkin aku nak naik bendera merah hari ni...... patut pun mood aku tak stabil.gelong semacam aje. selalunya sakit braest .tapi kali ni sakit hati yang lebih.........
macamana hari ni aku mengadap tv awal..... tak pernah aku buat kerja macam ni..... sbb pepagi aku mesti kelam kabut buat kerja rumah..... ni kes tak dan tengok tv mentua VS menantu semalam.
Tak pernah aku 3 hari berturut -turut aku drive pi a/setar sejak 2 menjak ni. maklum la dah lama aku berhenti kerja, aku mau tidak tak heran pun sbb tiap2 hari bawa kereta pi kerja di A/setar .tapi lama dah tua ni ........ sakit badan lenguh semua ada .hari isnin aku hantar pi Airport,selasa aku beli barang buat cupcake n last semalam aku pi amik hb aku balik dari KL.
Bercerita mengenai aku belajar buat cupcake semangat berkobar-kobat nak try juga nak buat .so hari selasa kelmarin dulu aku usaha pi beri barang ni A/setar di sini barang banyak yg tak ada. kat sana segala bagai ada. aku pun tak tau nak beli apa yg patut pakai bantai aje.ada aku tengok kat internet . so acuan cupcake yg nama nozzel tu aku tak tau nak beli no ,berapa? ada la syura cakap satu 2 tapi yg lain aku pakai beli aje.........yg no syura cakap ada yg habis.
so layan la yg aku buat cupcake yg tak cantik dan yang tangan kasar ni,masih try-try .mau pi buang duit 150-180 mesti la aku pandai buat tentu la kreatif tentu aku dah terra deco.
tak apa la untuk makan -makan anak n bagi 2,3 biji kat jiran rasa.
buttercream

hasil dari tangan yg tak pandai deko.nanti raya nak buat pulak....... tunggu fiza balik......

1 comment:

kakcik said...

Oklah tu.. kalau harapkan kakcik, hanya pandai makan je. :)

Anda minat apa?

Related Posts with Thumbnails