Tuesday, October 26, 2010

sakit lagi......

Salam...... dengan kesakitan semenjak 2 menjak ni aku rasa tak senang duduk ,sakit badan ,x ada tenaga nak buat apa pun..... malas tu memang la......... .so aku buat kerja mcm biasa gak kerja rumah ,settel bil -bil. urus anak itu wajib selagi aku ada kudarat ni. n selagi aku tak masuk ward kat hospital aku kena buat kerja.dengan kesakitan yg aku tanggung ni sejak 2 menjak ni badan aku dah turun tinggal 49 kg.suke...... tapi..... letih la sangat.

Aku dah tak larat sangat, semalam mula periksa akhir tahun syafiq,pun aku jarang amik tau now aku serah pd hb aku. mau dia pi meeting ikut suka apiq la nak buat latihan aku dah tak tengok pun.........minta -minta apiq boleh jawab....... tapi aku confius gak semalam BM pemahaman byk yg dia tak paham.......

Dah 2 bulan aku tak turun KL lepas hantar anis balik raya hari tu..... tak pi pun KL. so cuma call anis je..... rindu kat anis ,kesian pun ada,aku ni pun yg jadi mcm ni aku stress kat anis sama.teringat kat dia. bila dia call cerita masalah dia kat aku...... dengan money ...... money pakai byk aku dah pening kepala..... dgn dok cerita yg tu rosak, yg ni hilang, l/top jem.... printer x ada ink dll byk assigement...... aku tumpang sakit kepala....... anis tu nampak je ketegak tapi manja .nampak keras kepala tapi semua kena ada mama gak nak kena urus......tang bercakap memang la petah .......

Semalam aku gagah gak pi klinik yg aku sakit dok tanggung ni..... cerita la kat doc tentang skit aku yg dok sakit ni dengan angin dlm badan dgn gestrik lagi dgn perut sakit n penyakit wajib aku tu selang sehari mai........sebelum aku pi KMC pi berubat tang tu sat......... tak pernah doc tu caj aku mahai macm tu semalam aku kena 60. tapi kira murah la gak ubat sekoyan punya byk.alhamdulilah ni tak la sakit lagi perut nak la berbunyi lagi ......mau tidak makan berbunyi,x makan pun bunyi gak .nak tengok kali ni aku nak mkn ubat sampai habis x nak culas makan ubat .........dah tak tahan sakit ...... dok telan ubat tahan sakit ubat angin.......tu pun dok sakit gak.... minyak angin jgn cerita, cap kapak,borak,gamat, boufuling ubat cina,minyak gosak indo. semua gosak dah mcm-mcm bau kat badan aku tapi baik tak gak.......

Lepas habis exam apiq ni aku nak pi KL jumaat mlm ni ...... abah dia ada meeting rabu ni jadi aku x leh pi dgn abah so aku kena naik flight .aku kena pi gak pasai aku dah janji dgn anis nak pi tengok dia....... tak pa abah dah ada kat sana so nanti kat airport sana abah pi amik. terus amik anis sekali kat subang so terus balik tidur bangi .

1 comment:

kakcik said...

Salam Cik Tun...

jangan biaq peghut tu kosong... nanti takut gastrik bertukaq jadi ulser lagi payah.. Makan ubat naaa... Semoga cepat baik.

Anda minat apa?

Related Posts with Thumbnails