Tuesday, June 8, 2010

salam

Lamakan tak tulis n3 ni.buat apa pun tak tau .yg pastu aku byk masalah yg menimpa -nimpa lepas satu- satu. bila nak settel habis pun tak tau .bila mati kut tak payah fikir apa.habis cerita n tutup buku. sehari dua ni aku tak sihat sakit perut,senak sampai tercirit -cirit bukan sbb makan @ keracunan tapi perut aku ni memulas semacam aje lama juga la tak pernah sakit macam ni sampai aku pi inject tahan sakit. memang tak tahan sangat.........

pepagi ni aku bangun awal lepas subuh aje aku n hb gerak pi Airport ,hb ada meeting esok pagi so pi awal la sekarang Airasia dah takdak petang malam pun dah lewat sangat.hari ni boleh hb pi jalan -jalan n jumpa dgn anak busuk dia (anis) ada kat sana. aku lepas aje hantar hb patah balik kejar masa nak hantar alia pulak ada kelas tambah kat sekolah mula pukul 8.00 alhamdulilah sapai awal gak sempat lagi hantar alia pi sekolah .apiq mcm biasa la bangun awal buka tv n tangan dengan psp yg tak boleh renggang langsung.kekadang geram aku tengok sampai nak mandi n makan pun dok bertagak asyik main tu aje......... ni pasal cuti sekolah kalau tidak masa sekolah buka jgn harap aku nak bagi .mcm nak balas dendam masa sekolah tak main.

kat rumah ni tinggal kami 3 berank aje le..... mak pun dok kat sana .tadi dok la fikir kalau masa aku patah balik lepas hantar hb mau jadi apa -apa kat aku sapa la nak tau. anak masih lagi dok tidur @dok dlm rumah tinggal depa 2 aje. nak telepon sapa ? aku ni sekarang fobia dengar accident ni. bebaru ni pasal aku dok teringat abang ngah yg accident awal pagi kat nilai lepas turun bas dari perlis -KL pastu naik kereta kawan dia nak pergi kat kakak dia kat melaka so accident dengan lori yg berhenti tepi jalan driver rehat utk tidur. takut aku bila dengar mcm tu.bila ingat abang ngah yg umur baru 20 tahun macam anak -anak aku rasa seriau lak.

Nak buat apa pun tak tau lagi ni ........ tu yg berintenet pepagi ni kerja rumah dah sudah la..... yg lagi- lagi tu biar pi sat....... tak larat nak tengok......

2 comments:

kakcikseroja said...

Ni kira catatan lepas geram lah , ya? :)

MaMa MuNiRa said...

kakchik dah lama tak tulis tu yg gatai tangan......i like my blog

Anda minat apa?

Related Posts with Thumbnails