Sunday, January 18, 2009

BIRTHDAY GIRL ALIA


petang tadi aku telah buat party birthday alia yang ke 14 ,dah besar anak dara aku tu.....sebenarnya birthday dia pada 14 Jan hari tu tapi waktu sekolah dan pada hari rabu Alia balik sekolah pukul 4.00 ptg aku tunda pada hari ni kek birthday aku beli pada 14.jan.aku ni punya la lupa satu gambar pun aku tak snap aku dok sembang dengan 2,3 orang yang datang terlupa nak snap.aku masak semua sendiri dasyazzz juga aku tapi tak ramai dalam 20 org aje.kawan alia ada la <> 10 orang n 2,3 orang kekawan aku saja.aku cuma masak bihun,puding roti dan kek chocolate aje n aku beli nugget aje.dan mak aku buat bubur asyura semalam so sekarang bulan muharam buat la bubur asyura untuk menjamu orang.

sorry ,no gambar tak dak gambar makan-makan pun tak dak ,so elok-elok aje bila habis semua makan pun habis.tak membazir langsung.alia happy sangat walaupun dia jemput kekawan ramai tapi datang tak semua tapi dia dapat hadiah banyakkkkk.....nyang paling dia syoxxx..... dapat Rm banyak kekawan aku datang banyak bagi RM <> 200 juga dapat so tahun depan dia suruh aku buat lagi .party ni aku buat macam kenduri kesyukuran la juga kenduri kat budak-budak.sama dengan bulan Muharam ni kan......

Girly Comments & Graphics

Sayang anak Mama
ALIA SYUHADA
ke 14

2 comments:

seri orkid said...

Happy birthday Alia Syuhada!
Happy sweet 14!

Mak Su said...

hai, salam kenal.

hepi birthday dik alia...lebihkurang sebaya ngan anak maksu.

Anda minat apa?

Related Posts with Thumbnails