Tuesday, January 12, 2010

Pic cuci mata

pic cuci mata ...........sekarang ni saya tak buat kerja apa...... bibik minggu dtg so dok terjah n3 la pepagi ni............... ni baju beli pi padang besar hari tu .masa letrik tak ada rumah .so gegas ajak mak pi padang besar .mak tu... on saja kalau ajak.kami dua beranak masuk pekan siam.cop border lagi.saya suka blouse ni tak panas.
ni sehelai memula tu ..... tengok macam cantik berkenan sangat. balik rumah macam biasa pulak menyesal lak beli fesyen ni.macam tak cantik.ada lagi yg cantik kat kedai tu.... tapi masa saya nak balik ada satu kedai baru buka kedai dia depan saya parking kereta, blouse tu cantik sangat polka dot besar he......he .... best la tak sempat nak ambik dah dah nak mintak tawar lagi masa tu dah dekat 12.30 dah nak ambik apiq balik sekolah pulak .hb pun nak balik rumah ,kunci rumah saya bawak. tengok la ada kesempatan lagi sehari 2 ni nak pi pulak sebelah siam tu...... nak pi ambik baju tu ....... tak mahai 18 aje dia letak aku nak minta 2 helai 30 aje......

Orkid ni orkid biasa aje .hb buang .tumbuh penuh pagar rumah.dia kata menyemak..... tapi kan......... dia buang kat luar orkid ni stay tak mati ,pastu dia sayang lak..... amik pulak bawak masuk dlm rumah sangkut kat pokok dokong..... ha..... tahu pun sekarang laki aku sayang pada pokok- pokok orkid........



yg dalam kolam ikan......dah pun berbunga......


orkid ni yg beli kat cameron highland........ hari tu dah berbunga...... ni yg hb pilih




2 comments:

kakcikseroja said...

Salam MM..

wah.. rumah sebelah sempadan je ya? :)

MaMa MuNiRa said...

ya.. lah kak cik tu yg gatal kaki bila ada rm lebih nak ke sana....

Anda minat apa?

Related Posts with Thumbnails