Sunday, October 25, 2009

tinggal 3 beranak.....

Tu la........ dah mula sunyi sangat la ni...... yg ada aku 3 beranak aje,ayong dah balik tak sat.....,abah pun dah tolak ke KL lepas zohor tadi..... mak pi ke sana hari khamis lepas dengan adik yin,masa adik yin hantar kerja-kerja pejabat dia. kalu ada laki boleh dok cakap bertengkar, lawan dok kata now aku sangat sunyi w/pun ada anak aku apiq n alia .

Dah mati kutu tak dak laki bukan apa hb aku pi kali ni boleh kata lama seminggu lebih jarang aku tinggal 3 beranak kekadang mak teman.ni mak pun pi bangi tinggal aku dan anak-anak .apa yg aku boleh buat kalu apiq dan alia masuk bilik samada tidur ,main game,@ study, hb aku selalu pesan jaga anak elok- elok suruh depa study exam akhir tahun tinggal 2,3 hari lagi .bagi depa dapat score A terutama alia.jugak apiq jangan tengok tv, main game,main komputer dok sms terutama alia yg tak lekang dari h/set.

Pesan .......... tu biasa la hb aku ni sangat bertanggung-jawab bab keselamatan terutama letrik dan gas pasai dia tau aku ni kekadang cuai ..... pintu rumah, pagar selalu suruh aku kunci.....kunci...... ni nak sampai malam mesti 2,3 kali call aku peringat benda yg sama .............
aku ni nak pi mana sekarang ni kan boleh pi mana pun .cuma tunggu kain kering angkat n iron tu je la ni pun tak tidur petang.

Aaaahhhhhh............ boring .....boring........ nak pi jalan mana ptg nanti .......... cuma pi beli makan kat anak -anak kut..... tu pun pi kat depan aje.......

Abah ........ mama dah teringat kat abah..........tak dak org nak berkelahi dgn mama......lama seminggu..........

1 comment:

Anonymous said...

ShopStarStyle.com has name brand womens fashions at discount prices that put Chanel, Louis Vuitton, Gucci, Fendi and Prada within reach of any budget. Name brand womens fashions have never been more affordable - and you can even save on shipping. Add a new style to your wardrobe this winter and save! Save an extra 50% off with code MERRYXMAS until December 15th, 2009!

ShopStarStyle.com has the hottest brands in womens fashion at discount prices. Get the style you deserve without paying full price. Chloe, Balenciaga, Hermes, Christian Dior, Mulberry, Burberry and more can be found at ShopStarStyle.com. All the latest styles for summer are here, and you wont believe the prices!

Whether you need shoes, apparel or accessories, youll find it on ShopStarStyle.com.

You can save money and show style in your everyday apparel! We recommend ShopStarStyle.com for its big inventory, its cheap prices and its quality styles. Theres an added savings when you order now - shipping is only $7.95!

Need a new dress for a class reunion, wedding or neighborhood barbecue? Youll find bright colors and stylish options with womens fashions from the top designers. If you really want to dress to impress, check out the wide variety of shoes. If you never thought youd be able to slip into a pair of Prada shoes, your day has come! ShopStarStyle.com even has Prada sandals, pumps and heels at greatly discounted prices that brings high style within your reach.

If you are really into brand names and are into high fashion, I suggest www.ShopStarStyle.com.

Most of the items are marked down considerably and you get unique fashions. The styles are very current and the designer index is HUGE. You can also find accessories, jewelry, footwear and stuff for the home.

You wont be disappointed and the box that it comes in makes you feel like you shopped at a hip boutique!

ShopStarStyle.com offers Chloe, Chanel, Balenciaga, Gucci, Christian Dior, Fendi, Prada, Miu Miu and Juicy Couture for women at over half off.

Anda minat apa?

Related Posts with Thumbnails