Saturday, November 15, 2008

Mula Bercuti

Memandangkan semalam cuti sekolah dah bermula, aku pun cuti jugak........dan aku pun nak pergi bercuti biasa la kan kalau ujung -ujung tahun aku selalunya ke overseas gitu.....hikss.......tahun ni aku akan ke HONG KONG YES......bersama dengan anak -anak aku tinggal anis seorang tak bawak b'coz hari tu masa aku ambik pakej ni dia kata takut ada pratikal kerja kat kilang.so aku pun tak la booking kat dia. so now settel bab anis nak pi kerja dah ok sebab anis dapat buat pratikal dekat TM (Telekom)dekat rumah aje Kangar.so mula pada 1/12 ni lapur diri hikss..... sian anak aku kena tinggal dok dengan mak tok n bibik so nak tambah pun dah booking awal so nanti POTO travel caj aku lagi tinggi pulak
Teruja sangat nak pi sebab tahun lepas aku tak bawak anak-anak aku pi berjalan sebab kami suami isteri ke Mekah buat Haji tahun ni kami bawak la mereka. Anak -anak aku kalau kat bangkok n indinesia mereka tak nak pergi tak syok katanya selalu nya nak jalan jauh kami ambil pakej.dan kami akan pi dengan POTO Travel tapi kan masa kami pi London kami main redah aje pakai jalan sendiri dan pandai -pandai naik sendiri tube.selamat jugak tak la banyak pakai duit.
Jadi aku akan mula tak tulis n3 ni esok dan pagi esok aku dah mula gerak ke KL kami nak tolak hari rabu but hubby aku ada kerja kat kementerian, so dia pi settel bab dia dulu.aku lepak lepak kat KL rumah adik aku.so hari rabu ni baru fly.............bye...bye...........

2 comments:

dunia ria nabila said...

TERINGAT MASA GI HONG BERSAMA KELUARGA BULAN 5 TAHUN NI.....baru kali pertama nak gi ke,,,???

MaMa MuNiRa said...

dah pergi dan balik pada 22.nov ya first time.

Anda minat apa?

Related Posts with Thumbnails